Algemene voorwaarden B&B Rumah Lima

*De hoofdgast dient 18 jaar of ouder te zijn en is verantwoordelijk voor zijn of haar medegasten.

*De prijzen van de kamers staan op www.rumalima.nl en www.bedandbreakfast.nl

*Prijzen zijn inclusief btw, toeristenbelasting, ontbijt, bed-, bad-, en keukenlinnen water, elektriciteit, gratis gebruik van Wifi,  gratis parkeergelegenheid op onze oprit en eindschoonmaak.

*Inchecken gebeurt in principe vanaf 15:00 uur. Afhankelijk van de bezetting, kan in overleg met (en na toestemming van) de gastheer of -vrouw een eerdere inchecktijd worden afgesproken. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 21:00 uur.

*Uitchecken gebeurt tussen 07:00 uur en 11:00 uur. Afhankelijk van de bezetting, kan in overleg met (en na toestemming van) de gastheer of -vrouw een latere uitchecktijd worden afgesproken. Hiervoor worden extra kosten in rekening gebracht.

*Bij een verblijf van langere duur worden de handdoeken en de bedlinnen naar wens verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt. Wel vragen we u hiermee spaarzaam om te gaan i.v.m. milieu overwegingen.

*Huisdieren zijn niet toegestaan in onze B&B.

*In de B&B mag niet gerookt worden en zijn kaarsen niet toegestaan i.v.m. brandgevaar.

*Een drankje doen mag uiteraard maar met mate. Gebruik of het in bezit hebben van drugs is ten strengste verboden.

*Het is niet toegestaan om in de accommodatie te gourmetten, plaatgrillen en frituren. De geur blijft te lang hangen voor volgende gasten, wij vragen uw begrip hiervoor.

*Wij verzoeken u vriendelijk om muziek en/of elk ander geluid op kamersterkte af te stemmen zodat er geen geluidsoverlast ontstaat voor onze buren. Tussen 22.00 tot 7.00 dient het geluid gedempt te zijn!

*Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastheer of -vrouw hiervan op de hoogte te stellen. Dan kunnen we spullen vervangen danwel de verzekering inschakelen.

*Wij dragen geen verantwoordelijkheid voor verlies, diefstal, ongelukken, persoonlijke blessures, medische kosten of schade aan goederen veroorzaakt door persoonlijke onoplettendheid of door omstandigheden buiten ons bereik.

*Wij zijn niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie zoals uitval van stroom, wifi, watervoorzieningen en technische installaties.

*Uiteraard doen wij ons uiterste best onze gasten een onbezorgd en onvergetelijk verblijf te bieden. Mocht er ondanks onze goede zorgen toch een klacht zijn, dan horen wij dat graag ter plekke zodat wij dit direct kunnen oplossen.

*Een deel van de tuin is privé, we stellen het op prijs als dit gerespecteerd wordt.

*Vanzelfsprekend verwachten we dat onze gasten zorgvuldig met onze spullen omgaan en de kamer netjes achter laten. Het gebruikte servies en glazen weer netjes en schoon in de kastjes.

 

Annulering

Bij annulering van de reservering gelden de volgende voorwaarden:

-Bij annulering 2 weken of eerder voor de aankomstdatum; geen annuleringskosten.

-Bij annulering van 14 dagen tot 6 dagen voor de aankomstdatum; 50% annuleringskosten.

-Bij annulering van 5 dagen of minder voor de aankomstdatum of bij niet op komen dagen; 100% annuleringskosten.

-Alleen na oordeel van de eigenaar(bijvoorbeeld in geval van calamiteiten) kan van de annuleringsvoorwaarden worden afgeweken.    Om in aanmerking te komen voor eventuele restitutie, moet de annulering direct per e-mail of telefonisch aan de eigenaar worden doorgegeven. Na overleg zal het afgesproken bedrag worden geretourneerd.

-Bij voortijdig vertrek vindt geen restitutie plaats.

-B&B Rumah Lima kan de reserveringsovereenkomst alleen opzeggen in geval van overmacht, natuurramp, buitengewone weersomstandigheden, brand, overlijden van de eigenaren of familie, ziekenhuisopname of onaangekondigde verkoop. In één van deze gevallen zal de eigenaar of beheerder de gast zo spoedig mogelijk een alternatief  aanbieden.                                                                          Als er geen alternatief mogelijk is of de gast accepteert het aangeboden alternatief niet, dan zal retourneren van het volledige bedrag plaatsvinden. Eventuele andere kosten ten gevolge van de opzegging zullen niet door de eigenaar worden vergoed.

-Wij raden aan een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

-De gastheer en of gastvrouw kan gasten, bij overtreding van deze Algemene Voorwaarden en bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot Bed & Breakfast Rumah Lima ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van de verblijfskosten.